Demando logo

TaskRunner – Marknadsplatsen för att få det gjort

Vi har nöjet att under våren presentera några utvalda heta företag som använder Demando som jobbmatchningstjänst. Idag presenterar vi TaskRunner, en marknadsplats som erbjuder Runners att utföra enklare hushållsnära tjänster.

Vi har nöjet att under våren presentera några utvalda heta företag som använder Demando som jobbmatchningstjänst. Idag presenterar vi TaskRunner, en marknadsplats som erbjuder Runners att utföra enklare hushållsnära tjänster.

Vad är TaskRunner?

TaskRunner är en av Sveriges ledande marknadsplattformar och det självklara valet att vända sig till för dig som behöver hjälp med enklare hushållsnära tjänster – ondemand.

Som användare av vår tjänst uppger du helt enkelt vad du vill ha hjälp med, när du vill ha hjälp och vad du är villig att betala. Detta bara med några få klick varpå du direkt får svar från flera av våra duktiga och tidigare betygsatta Runners (ungdomar och händiga privatpersoner) som är standby i ditt närområde. Tjänsten utförs och betalning sker tryggt och säkert genom vår plattform först när tjänsten är tillfullo utförd och alla är nöjda.

Har TaskRunner tagit in kapital?

TaskRunner har tagit in seed funding i två olika omgångar via namnkunniga affärsänglar med rätt kompetens och nätverk. Almi har även backat upp bolaget med innovationslån för snabbare tillväxt. Senaste rundan stängdes i december 2016.

Vad söker TaskRunner för roller och kompetenser?

TaskRunner söker i första hand en Backend utvecklare med några års erfarenhet av .NET och C# för rollen som Lead Dev/Architect, med möjlighet att ta helhetsansvar för bolagets Tech Department. TaskRunner är också intresserade av en mer junior men ack så vass front-end utvecklare med känsla för UI/UX.

Varför är TaskRunner rätt bolag för en Tech Talang?

Vi är ett spännande team med globala ambitioner och har redan befintliga aktiviteter på marknader utanför Europa. Vårt team består av personer från flera olika länder och kulturer – något som vi håller högt.

Samtidigt som vi beräknas växa fort kommande halvår ser vi det som både viktigt och kul att bygga upp en rolig företagskultur som får våra anställda att känna sig stolta över att jobba med TaskRunner.

Gör man ett bra jobb och är med och bidrar till TaskRunners framgång så kommer man att premieras. Hos oss  finns utrymme och uppmuntran att göra karriär. Vi sitter i roliga lokaler i centrala Stockholm med eget kontor i ett kontorshotell med en mängd spännande start-up-bolag. Givet bra prestation blir du din egen ”chef” och ges tillfälle att från tid till annan själv sätta din agenda.

Läs mer

Testa Demando nu

Vi hjälper dig att hitta rätt match för dig

Skapa konto