Demando logo

Trine – Crowdfunding för solenergi

Vi är stolta att kunna presentera Trine som är ett nytt tillskott i Demandos pool av eftertraktade arbetsgivare.

Vi är stolta att kunna presentera Trine som är ett nytt tillskott i Demandos pool av eftertraktade arbetsgivare.

Vilka är Trine?

Trine är en crowdfunding-plattform för investeringar i solenergi-projekt. Genom att investera i Trines olika projekt bidrar de med tillgång till ren energi för de människor som behöver det mest.

Om ni tagit in kapital, vilka har investerat och vilken var er sista finansieringsrunda?

I januari 2016 tog vi in en såddrunda på 5 miljoner SEK, ledd av Chalmers Ventures och affärsänglar såsom Palle Stenberg (VD, Nudie Jeans) och Alexander Hars (grundare av Let’s Deal). Sommaren 2017 stängde vi en A-runda på ca 58 miljoner SEK, ledd av Gullspång Invest. Utöver Gullspång Invest så gick även affärsänglar likt Lars Thunell, Sorosh Tavakoli och Andrew Reicher in.

Vad ni söker för roller och kompetenser?

Vi jagar alltid talang av världsklass men just nu letar vi särskilt efter en frontendutvecklare för web och en backendutvecklare som är grym på C#.

Vad har ni för techstack? 

Vi bygger en webbplattform baserad på .NET. Backend är gjord i C# och frontenddelarna är byggda i javascript, css och använder ramverket Aurelia.

Hur ser en anställningsprocess ut hos er?

Vi brukar ha tre intervjuer som fokuserar på olika egenskaper hos kandidaten. Dessutom har vi ett test som beror på vilken roll kandidaten har sökt. Sista steget brukar vara en formalitet men är ändå värdefullt. Då brukar kandidaten träffa hela teamet över en lunch. Hos oss är det viktigt att alla anställda har möjlighet att påverka vilka personer vi anställer så vi försöker se till att alla i teamet får träffa alla kandidater under anställningsprocessen.

Varför ska man jobba på Trine?

Hög grad autonomi och möjlighet att varje dag göra skillnad. På riktigt. Frihet under ansvar är ledord. Utöver att ha enormt kul på jobbet spelar vi även squash, dricker lyxkaffe och har afterworks där brädspel är ett vanligt förekommande inslag.

Läs mer

Testa Demando nu

Vi hjälper dig att hitta rätt match för dig

Skapa konto