company cover image
Demando logo

Zington AB

company logo

Genom engagemang och entreprenörsdriv utvecklar vi på Zington strategier och lösningar som får både individ och företag att växa.

Jobb

/

Zington AB

Förmåner

Arbetsplats

Centralt kontor

Endast inhouse

Frihet

Karriärsutveckling

Koddagar

Arbetstid

Flexibla arbetstider

Mer än 25 dagars semester

Hälsa

Dusch

Hälsoförsäkring

Träning under arbetstid

Kompensation

Bil

Bonusprogram

Extra föräldrarledighet

Fast lön

Föräldralön

Livskvalitet

Eget ansvar

Stabil situation

Work-life balance

Images from the company
Images from the company
Images from the company

Livet hos Zington AB

Vilka är Zington egentligen?

Vi är ett Stockholmsbaserat konsultbolag, som består av 250 specialister inom IT & Mangemgent, som sedan ett år tillbaka är en del av VASS Group, ett internationellt konsultbolag med säte i Spanien. Tack VASS detta har vi fått tillgång till det bästa av två världar; där Zington Consutling förblir det lokala och nära konsultbolaget i Stockholm med spetskompetenser inom Design & Development, Quality och Enterprise Solutions och samtidigt kunnat addera VASS globala kapacitet vilket ger nya möjligheter när det kommer till fler spännande, komplexa och internationella projekt.

För oss på Zington ligger vår styrka i våra medarbetare. Vi tror på individens betydelse för helheten och allas förmåga att uträtta stordåd när man givs de bästa förutsättningarna. Vi tror på kraften i att utveckla och utvecklas för att bli vårt bästa jag. Oavsett om du är en specialist eller generalist erbjuder vi som konsultföretag dig en plats at...

x

Hitta ditt perfekta jobb

Gå med nu