Design Engineer

Demando söker en Design Engineer som tillsammans med oss vill förändra rekryteringsbranschen i Europa, och samtidigt vara med på ett riktigt roligt äventyr.

Vill du jobba i ett mindre och familjärt team, med en modern tech-stack och flexibla arbetstider? Då är Demando en perfekt arbetsplats för just dig. Vi har precis lanserat en helt ny version av vår plattform (demando.io) för den europeiska marknaden, och tagit med det bästa från demando.se samtidigt som vi gjort det skalbart för expansion. Nu behöver vi din hjälp med att ta nästa steg.

Vad kommer du jobba med?

  • TypeScript
  • React
  • Next.js
  • GraphQL
  • Tailwind CSS

För att bemöta våra tekniska utmaningar behöver vi en Design Engineer som är skicklig inom React & Typescript och har fallenhet, öga och intresse för webbdesign. Vi vet också att det är du som är expert på just ditt fält, och därför finns utrymme att anpassa techstacken utifrån vad som krävs för att bäst lösa våra utmaningar framåt. 

Övriga tekniker i vår stack:

  • Node.js
  • Docker
  • Google Cloud
  • Terraform
  • PostgreSQL
Vad erbjuder vi dig?

Demando är ett tryggt men formbart bolag, på tolv personer, varav fyra i tech-teamet (som ska växa under 2023). Här får du chans att få vara med i ett scale-up-bolag som tagit sig förbi startup-fasen och nu satsar globalt. 

Under vardagarna befinner vi oss oftast i vårt mysiga och hemtrevliga kontor på ett helt våningsplan i Gamla Stan i Stockholm. Men självklart går det också bra att jobba hemifrån några dagar i veckan.

Vi tror stenhårt på en platt organisation där den individuella utvecklingen sätts i fokus och vi jobbar alla mot samma tydliga mål med frihet under ansvar. Demando är summan av alla individer som jobbar här, och därför är det viktigt för oss att arbetsplatsen är inkluderande och att det finns utrymme för att både våga misslyckas – och ha rätt verktyg för att lyckas. 

I vårt erbjudande ingår alltid marknadsmässig fast lön och förmåner som 30 dagars semester, tjänstepension, frihet att välja sin egen utrustning, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Låter det intressant? 

Kontakta vår VD Robert Areno för mer information eller för att skicka in din ansökan direkt. 

robert.areno@demando.se

0739972281

Om Demando

Demando är den största svenska jobbmarknadsplatsen inom tech, med målsättningen att bli störst i Europa. Vår framgång bygger på att jämna ut spelplanen mellan techtalang och arbetsgivare för att skapa en bättre arbetsmarknad inom tech.