LIA-praktik med inriktning mot Content & Digital Marknadsföring

Vi på Demando söker en LIA-praktikant under hösten 2022. Du blir en del av vårt marknadsteam, med stor möjlighet att visa framfötterna, påverka dina arbetsuppgifter och ta egna initiativ. 

Vi satsar nu på varumärkesutveckling och marknadsföring och som en del av marknadsteamet kommer du kunna stötta befintliga initiativ, och ta egna inom content marketing, SEO och digital marknadsföring. Det finns stor möjlighet för dig att utvecklas inom områden du är extra intresserad av, samtidigt som du kommer att samarbeta med vår marknadschef och stötta befintliga projekt.

Eftersom teamet fortfarande är litet kommer du få möjlighet att ta mycket eget ansvar om du vill och känner dig redo för det.

Exempel på uppgifter:

  • Skriva artiklar och blogginlägg 
  • Skapa innehåll och kampanjer för sociala medier
  • Planera och genomföra digitala marknadsföringsaktiviteter
  • Planera och genomföra insatser för att optimera Demandos SEO/SEM
  • Planera och assistera vid event
  • Göra målgrupps- och konkurrentanalyser
  • Delta och stötta i samarbetet med byråer och partners Som person är du nyfiken, driven och sugen på att presentera och genomföra nya idéer. Tidigare erfarenhet av att ha jobbat med digital marknadsföring och/eller contentproduktion är meriterande. Det är också ett stort plus om du är intresserad av programmering, systemutveckling eller techbranschen – eller tycker att det är spännande att snabbt sätta dig in i nya områden. 

Känns det som något för dig? Kul! Skicka ditt CV och ett personligt brev till: rebecka.gustafson@demando.se  och skriv ”LIA-praktikant” i ämnesraden. I din ansökan vill vi att du inkluderar vilken utbildning du läser, syftet med din praktikperiod och vad du vill får ut av din praktikperiod. 


Vi ser fram emot din ansökan!

Om Demando

Demando har en stor mission.

Vi ska ge tech-talangerna makten över sin karriär genom att göra det enklare för fler att hitta sitt drömjobb. Genom att först fråga vad talangen söker, och sen matcha det med bolag som kan möta dina krav – gör vi techbranschen roligare, mer utvecklande och mer transparent.

Vi startade 2015 och har sedan dess attraherat 30 000 kandidater och hundratals företag som dagligen hittar varandra via Demando. 2021 växte Demando ytterligare och vi står precis inför en internationell expansion. 

Företaget har fram tills 2021 drivits helt utan riskkapital och genererat vinst varje år sedan starten. Vi har precis tagit in vårt första externa kapital och fokuserar nu på internationalisering, tech-utveckling och investeringar i varumärke och marknadsföring.