Recruitment ManagerVill du förändra tech-rekryteringsbranschen från grunden tillsammans med oss?
Nu letar vi på Demando efter en nyckelperson till vårt Recruitment-team.


Demando är den största svenska jobbmarknadsplatsen inom tech, med målsättningen att bli den största i Europa. Vår väg hit – och framåt – bygger på att jämna ut spelplanen mellan kandidater och arbetsgivare.

Idag består marknadsplatsen till stor del av kandidater inom Utveckling, men vi ser en stor ökning inom andra relaterade yrkesområden som UX/UI, Test & Kvalitet, Projektledning & Produktägare. Det är därför nu dags att förstärka vårt team med en person som har  erfarenhet av att rekrytera och hitta nya kunder inom dessa områden.

Hur kommer din vardag att se ut?

Ditt huvudsakliga uppdrag är att identifiera nya arbetsgivare som vill ha hjälp med sin rekrytering på Demando men också genomföra rekryteringar inom de relaterade kompetensområdena.

Tillsammans med resten av recruitment-teamet kommer du säkerställa att de företag du arbetar med lyckas lösa sitt rekryteringsbehov via vår plattform, samtidigt som du ansvarar för att se till att både arbetsgivarna och kandidaterna är nöjda med rekryteringsprocessen.

Vem är du?

Du har erfarenhet av rekrytering och försäljning inom Tech, samt god kunskap om techrelaterade yrkesområden som UX/UI, Test & Kvalitet, Projektledning & Produktägare. Du är van vid att hålla ett högt tempo och värdesätter långsiktiga relationer med våra kandidater och kunder på den svenska marknaden. Du har ett brett kontaktnätverk av arbetsgivare med rekryteringsbehov inom techrelaterade yrkesområden. 

Har du erfarenhet av andra marknader (främst Norge och/eller Tyskland) är det meriterande. 

Vad erbjuder vi dig?

Förutom roliga arbetsuppgifter och ett glatt gäng på vårt fina kontor i Gamla Stan,  erbjuder vi:

  • Marknadsmässig fast lön och goda förmåner - 30 dagars semester, tjänstepension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.
  • En chans att få vara med i ett scale-up bolag som tagit sig förbi startup-fasen och nu satsar globalt.
  • Ett roligt och avslappnat team med lång erfarenhet inom tech och rekrytering.
  • Frihet att arbeta på det sätt du vill enligt en hybridmodell – Några dagar på kontoret och några dagar remote.


Vi tror stenhårt på en platt organisation där den individuella utvecklingen sätts i fokus och vi jobbar alla mot samma tydliga mål med frihet under ansvar. Demando är summan av alla individer som jobbar här, och därför är det viktigt för oss att arbetsplatsen är inkluderande och att det finns utrymme för att både våga misslyckas – och ha rätt verktyg för att lyckas.


Låter det intressant? Mejla din ansökan till johan.sacklen@demando.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Demando

Demando är den största svenska jobbmarknadsplatsen inom tech, med målsättningen att bli störst i Europa. Vår framgång bygger på att jämna ut spelplanen mellan techtalang och arbetsgivare för att skapa en bättre arbetsmarknad inom tech.