Dela din kunskap med Demandos Community

Vi hjälper dig att bygga ditt personliga varumärke och nå ut med din kunskap och dina insikter till Sveriges största tech-community

Vi hjälper tech-talanger att sprida kunskap

Vill du dela med dig av några insikter inom tech? Det kan vara allt från "Hur jag lärde mig XYZ" eller "Hur jag byggde XYX" eller att du hittat ett spännande ämne att skriva om. Nu kan du nå ut med ditt budskap till tusentals utvecklare, designers och ingenjörer. Som tech-talang skaffar man nya insikter dagligen och vi vill göra det möjligt att kunna sprida dessa på ett enkelt sätt.

Så går det till

Skicka in förslag

Om du är intresserad kommer vi behandla ditt förslag och höra av oss till dig inom kort. Beroende på ditt ämne och hur mycket hjälp du vill ha kommer vi att prata ihop oss om hur vi lägger upp det hela.

Medans du skriver

För säkerställa att det du skriver är relevant och håller kvalitet brukar vi sätta upp en eller fler milstolpar. Där vi läser igenom det du skrivit och kanske kommer med input på till exempel tonalitet.

Illustration och design

När vi känner oss klara med artikeln tar vi gemensamt beslut om passande bild eller så tar vi kontakt med vår designer som får designa en passande illustration till artikeln.

Publicering

När allt är klart publicerar vi ut din artikel på vår blogg och delar denna i alla våra kanaler. Vilket kommer nå tio tusentals personer inom tech.

Jag vill skriva