Demando logo

Nyhet: Teamtailor-integration med Demando

Teamtailor integratoin med Demando

Vi är glada att meddela att Demando nu kan integreras med Teamtailor, för en ännu smidigare rekryteringsprocess! Med denna integration kan du bland annat hantera all screening direkt i Teamtailor istället för att använda flera system. Automatisera processer, spara tid & pengar, och få full kontroll över din rekrytering redan idag. "Detta samarbete kommer att spara tid för våra användare och minska administrativt arbete, så att de kan fokusera på det som är viktigast – att hitta rätt talanger.", säger Mathias Deljreud Hamlin, VD på Demando.

Nyhet | Teamtailor integration med Demando

Med integration mellan Demando och Teamtailor kan du som rekryterar hantera all screening av kandidater direkt i Teamtailor, istället för att använda flera system. Du behöver fortfarande kontakta kandidater och granska ansökningar i Demando, men alla relevanta kandidatdetaljer och processuppdateringar kommer automatiskt att hanteras för alla synkroniserade positioner mellan Teamtailor och Demando.

"Vi är glada över att kunna erbjuda en ännu smidigare och mer effektiv rekryteringsprocess genom vår integration med Teamtailor. Detta samarbete kommer att spara tid för våra användare och minska administrativt arbete, så att de kan fokusera på det som är viktigast – att hitta rätt talanger."

-Mathias Deljreud Hamlin, VD och medgrundare på Demando.

Fördelar med integrationen till Teamtailor

  • Effektiviserad rekryteringsprocess: Hantera all screening direkt i Teamtailor, vilket minskar behovet av att växla mellan olika system.
  • Automatisk synkronisering: Kandidatdetaljer och processuppdateringar hanteras automatiskt för alla synkroniserade positioner, vilket sparar tid och minskar risken för manuella fel.
  • Ökad översikt: Få en komplett översikt över rekryteringsprocessen på ett och samma ställe, vilket underlättar uppföljning och beslutsfattande.
  • Tidseffektivitet: Lägg mer tid på att hitta rätt kandidater istället för att administrera olika system.
  • Enkel hantering: Samla all relevant information i ett system för en smidigare och mer sammanhållen rekryteringsupplevelse.

Intresserad av att integrera med Demando?

Kontakta oss på hello@demando.io

Vill du också effektivisera din rekryteringsprocess?

Med över 50 000 registrerade techtalanger är Demando Sveriges största plattform för techrekrytering. Vi hjälper dig att göra rekryteringsprocessen smidigare och mer kostnadseffektiv.

Vill du rekrytera smartare och enklare? Registrera dig här och se dina matchningar direkt eller kontakta oss för mer information utifrån dina behov.

Läs mer

Testa Demando nu

Vi hjälper dig att hitta rätt match för dig

Skapa konto